Ко је нова прва дама Црне Горе с којом предсједник Јаков Милатовић има троје дјеце

Г.С.
Ко је нова прва дама Црне Горе с којом предсједник Јаков Милатовић има троје дјеце

ПОДГОРИЦА - Јаков Милатовић синоћ је однио побједу на предсједничким изборима о Црној Гори па је тако и његов приватни живот дошао привукао пажњу јавности.

Са супругом Миленом Милатовић ријетко се појављивао у јавности. Имају троје дјеце: Сару, Ану и Давида. Она је раније за тамошње медије изјавила да чврсто вјерује у супругову побједу.

"Вјерујем да је за сваког од нас животни стандард оно што нас интересује да чујемо од свих политичара, тако да вјерујем да је и то уз његове личне карактеристике и вриједности које његује оно што ће грађане опредијелити да гласају за Јакова", навела је.

Запослена је у Црногорском електропреносном систему, гдје је директор Сектора за финансије и економске послове. Неки црногорски медији писали су да је ту позицију добила 2021. године, односно у вријеме када је Јаков био министар. Наиме, Милена је на директорском мјесту замијенила Јована Гошовића, који је наводно пријатељ њеног супруга.

Јаков је крајем прошле године на свом Инстаграм профилу објавио породичну фотографију.

"Годину за нама ћу памтити по стварању Покрета Европа сад! - идеје о праведнијем и богатијем друштву. Памтит ћу је по породичној срећи која ме је свакодневно инспирисала да стварам и створим боље дане. Наредној се радујем јер ће ме упослити још више у улози тате, али и због свега што желим да урадим за бољи живот наших грађана", написао је, преноси klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана