Карамарко остао без још осам фотеља

index.hr
Карамарко остао без још осам фотеља

Загреб - На затвореном дијелу седнице Владе Хрватске бивши потпредсједник Владе и бивши шеф ХДЗ-а Томислав Карамарко разрјешен је и дужности које је обављао уз потпредсједничко место у Влади

На затвореном дијелу седнице Владе Хрватске бивши потпредсједник Владе и бивши шеф ХДЗ-а Томислав Карамарко разрјешен је и дужности које је обављао уз потпредсједничко мјесто у Влади.


На основу разријешења првог потпредсједника Владе Републике Хрватске, Томислав Карамарко разрјешен је дужности члана Владе задуженог за националну безбједност који обавља и дужност предсједника Савјета за координацију сигурносно-обавијештајних агенција, пише "Индекс".

Такође, разријешен је дужности члана Комисије за располагање имовином у власништву Републике Хрватске. Затим, разријешен је дужности предсједника Комисије Владе Хрватске за управљање стратешким трговачким друштвима, који је потпредсједник Владе надлежан за управљање државном имовином.

Томислав Карамарко разријешен је и дужности предсједника Савета за сарадњу са Међународним кривичним судом и другим међународним судовима.

Он је разријешен и дужности предсједника Организационог одбора Европских универзитетских игара Загреб - Ријека 2016. године, затим дужности предсједника Координације за унутрашњу политику и управљање државном имовином, те дужности члана Кадровске комисије Владе Хрватске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана