Кандидат на предсjедничким изборима у Хрватској својим наступом насмијао регион

Г.С.
Кандидат на предсjедничким изборима у Хрватској својим наступом насмијао регион

Кандидат на предсједничким изборима у Хрватској Дарио Јуричин, наступајући синоћ на ХТВ-з у предсјеничком сучељавању насмијао је регион.

Подсјећајући на Љубишу Прелетачевића Бијелог из Србиије Јуричин је ставом, геговима и иступом исмијавао  досадашње друштво, потрал index.hr донио је избор изјава из синоћње дебате.

Представљање

Ја сам ту за малог корумпираног човјека, мој програм је корупција. Желим вратити предузетнике који су на службеном путу у БиХ, Здравка Мамића, оснивача ХДЗ-а Мирослава Кутлу, пријатеље Колинде Грабар-Китаровић. Помиловао бих их. Желим бити криминалац и примат ћу криминалце на Пантовчаку. Вријеме је да криминал дође на Пантовчак.

О корупцији

Ја не видим зашто се треба борити против ње... Корупција је природно стање у РХ. Корупција треба свима бити доступна, РХ мора бити коруптозона. Свим срцем то желим. Корупцију је увео отац Хрватске Фрањо Туђман и ја у томе не видим проблем. За то сам да уђе у Устав, да буде наш извозни производ. Да криминалци дођу у нашу Хрватску.

О авионима

Ја сам платио мису да Крстичевић буде тај који ће водити хрватску војску. Ја се надам да ће он водити све набаве.

 

О НАТО савезу

Што је НАТО савез? Ми тамо морамо бити, тамо се краде, ми тамо можемо мазнути велику количину новаца, то је прилика.

О Србији у ЕУ

ЕУ је као НАТО, ту се краде, ту се даје мито, ту ће се Вучић добро уклопити. Морамо прво развити економске везе, наша стратегија мора бити да у ЕУ уђу и Србија и БиХ. Вучић и његова породица су у врху крађе, они ће се лако уклопити у наше процесе.

О БиХ

Колинда шаље представнике ХДЗ-а у БиХ, тако је на службени пут послала Кутлу и Мамића, они су наша економска дипломатија, њих само мало треба активирати.

Треба основати нови ентитет, дјути фру зону у Поганој Влаки. Тамо ћу послати Бандића, он ће све ријешити, а мигранти из Западне Еуропе ће хтјети ући у БиХ.

О ћириличним плочама у Вуковару

У Истри су наступи двојезични, али кад је ријеч о ћирилици у Вуковару онда одједном закон не примјењујемо. Ја сам криминалац, смеће и продана душа и ја ћу гласати према ономе ко ће ми понудити више.

О војсци на граници

Ја бих вратио Дамира Крстичевића и Љубу Ћесића Ројса у војску те их послао на границу. Остатак бих послао на Сјеверни пол. Себи бих направио двадесет униформица.

О побачају

Ја сам увијек на страни жена. Бабић вам нуди 1600 куна. Што год вам ова господа понудила, ја вам нудим дупло!

О вјеронауку у школама

Ја сам за вјеронаук у којем би корупција била религија тако да подржавам, корупција мора у школе, у научнее установе, апсолутно то подржавам.

Геј приде или Ход за живот?

Моје питање је може ли се тамо красти? Ако може, да, идем свуда.

О Туђману и Титу

Ја сам једини кандидат који је био на Пантовчаку, тамо ме дочекала биста Фрање Туђмана и имала је оштећен подест. Тако госпођа Китаровић брине о Туђману. На Пантовчаку само фали биста Милана Бандића.

О ЗДС спремни

Ја бих се заложио за "За корупцију спремни".

Завршна ријеч

Ја у Хрватској уводим корупцију, коруптивни ред и раст. Све што вам други понуде, ја нудим дупло. Нудим и осми падеж "коме, колико". Позивам све мртве да гласају за мене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана