Камере снимиле убиство Ескобара на пумпи у Србији

Г.С.
Камере снимиле убиство Ескобара на пумпи у Србији

БЕОГРАД - Ранко Радошевић (54), познат по имену Ескобар, убијен је данас око 11 часова на пумпи у Рушњу, у Србији, а како тврде свједоци догађаја, чуло се око пет-шест пуцњева.

Међутим, сви су мислили да су то петарде, пише Телеграф.рс.

- Чуо сам да пуца, мислио сам да су петарде. Седео сам са другом на кафи када се чуо рафал. Мој друг је инстиктивно скочио доле, ја за њим. Видели смо да је човек пао, а онда је пришао један мушкарац и наставио да пуца у њега док је лежао. Нисам видео нападаче, само силуете. Сакрио сам се иза фотеље, само сам се скупио и гледао како да сачувам живу главу - рекао је један од свједока догађаја.

Подгоричке "Вијести" су дошле у посјед видео снимака на којима се виде два маскирана нападача, која су након ликвидације побјегла аутомобилом.

Видео можете погледати О В Д Ј Е

Убиству је свjедочило између 10 и 20 особа укључујући раднике и госте кафића и бензинске пумпе. Ауто плац који се налази уз саму пумпу власништво је убијеног, а он је ту продавао аутомобиле. Према незваничним информацијама, Радошевићу је испаљено пет метака у тијело, а два у главу.

Форензичари су, осим пумпе и кафића, прегледали и жардињере испред куће у близини пумпе и на том мјесту наводно пронашли неке трагове. Форензичари су детаљно прегледали простор око кафића пумпе, као и сам кафић.

Више од три сата након убиства, погребно возило одвезло је тијело убијеног.

 

Припадник шкаљарског клана

Како сазнаје Телеграф.рс, Радошевић, који је убијен данас на пумпи у Рушњу, наводно је био члан бежанијског клана Горана Мијатовића који је убијен у Београду и вођа никшићког клана који је сарађивао са шкаљарским кланом на чијем је челу био Јован Вукотић.

Бавио се шверцом кокаина и сканка.

Довођен је у везу са Вељком Беливуком и Марком Миљковићем када је код њих пронађен аутомобил који се води на његово име.

Запалили аутомобил

Подсјетимо, на мјесту убиства у Рушњу, које се догодило данас око 11 сати када је према информацијама Телеграфа убијен Р. Р. (54) познат по надимку Ескобар, полиција је обавила увиђај, а очевици су у великом шоку.

Око пумпе је била постављана полицијска трака, а пред самим улазом види се чаура од метка.

Једној дјевојци је позлило и изнијели су столицу да сједне, друга жена плаче, а мушкарац се исповраћао.

Према ријечима саговорника из истраге из овог случаја, двије непознате маскиране особе су упале на пумпу, па је један од њих испалио више пројектила у правцу мушке особе.

Полиција је у Раковици нашла возило у пламену којим су, наводно, побјегли осумњичени за убиство мушкарца у кафићу на једној пумпи у Београду.

На мјесту остао мртав

Двојица маскираних мушкараца упала су у кафић гдје је сједио Р.Р. (54) и испалили у њега неколико хитаца. Несретни човјек је на мјесту остао мртав.

Мушкарци су великом брзином истрчали из објекта и побјегли. Срећном, нико од очевидаца није рањен.

Полиција је на основу снимка расписала потрагу за осумњиченима. Убрзо је стигла информација да је нађено возило у улици Једанаесте крајишке дивизије које гори и за које се сумња да су користили осумњичени.

У питању је Голф четири који је украден прије неколико дана.

- Пожар на возилу је угашен у 11:20 сати. Изгорјела је унутрашњост аутомобила Голфа 4. Оно је украдено - каже извор из полиције.

На терену је велики број полицајаца и замјеник Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана