Из Црне Горе протјерано осам држављана Србије

Срна
Из Црне Горе протјерано осам држављана Србије

ПОДГОРИЦА- Из Црне Горе протјерано је осам држављана Србије, који су затечени у Никшићу без дозволе за привремени боравак и рад страних држављана.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да је ријеч о држављанима Србије В.В. (38), Ј.Д. (41), О.Ђ.(38), Ј.Н. (419, А.С. (26), Б.Д. (22), В.М. (23) и Н.А. (35).

Полиција је приликом контроле утврдила да су наведена лица ангажована од Нове српске демократије из Подгорице на период од 25. јануара до 10. фебруара ради унапређења организације странке у смислу уређења података и електронске обраде базе чланства.

Утврђено је да су држављани Србије након уласка у Црну Гору у законом предвиђеном року пријавили боравак у апартманима "Крсмановић" у Никшићу, али нису посједовали дозволе за привремени боравак и рад страних држављана, као и потврде о пријави рада.

- Донесена су рјешења о отказу боравка до 90 дана којима је одређено да лица морају напустити територију Црне Горе 1. фебруара, при чему им је изречена забрана уласка у Црну Гору до 1. маја  -додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана