Испливавају језиви детаљи: Тринаестогодишњак школском другару пререзао врат

ГС
Foto: Агенције

НИШ - У кобној тучи која се догодила на поткровљу куће у Нишкој Бањи убијен је 13-годишњи малољетник, након што га је вршњак избо ножем. Све се одиграло у дому дјечака који је осумњичен да је задао смртоносне повреде свом другару.

Медији у Србији јављају да је страдалом дјечаку наводно у импровизованој теретани у поткровљу куће пререзан врат, док други дјечак М.М. (13) наводно има хематом на глави..

Како је "Телеграф" објавио, А.С. је имао повреде на глави и посјекотину на врату.

Детаљним претресом мјеста, у поткровљу је пронађено тијело, као и нож којим је извршено убиство.

Утврђено је и да у обрачуну није учествовала трећа особа.

Вјерује се да је свему претходила свађа и туча двојице дјечака, а очевици су пренијели да су их видјели како се свађају на улици.

Иначе, дјечаци који су се потукли су школски другари, из истог одјељења, односно иду у седми разред основне школе и 2010. су годиште. Засад није познато шта је могао бити мотив туче.

"Они су били одлични другари, сваки дан су се дружили. Ишли су на баскет, ма најбољи другари. Како кажу комшије, баш сам једног видела малопре, каже да је овом момку пререзан врат. Они су били на тавану куће, али шта су горе радили бог свети зна", преноси Курир изјаве комшија.

Други дјечак је превезен у болницу и он се налази у стању шока.

Подсјетимо, убиство је откривено данас око 11 сати. Интервенисала је Хитна помоћ са двије екипе, због дојаве да је дошло до туче, али по доласку на лице мјеста љекари су могли само да констатују смрт једног дјечака, док је други превезен у УЦКС Ниш.

"Другог дечака су грађани затекли како се тетура испред куће и позвали су полицију. Тај дечак је превезен у болницу. Нађен је нож", каже извор "Блица".

Полиција утврђује све околности овог случаја. Тужилац је наредио обдукцију тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана