Идуће седмице преговори о новој влади

Срна
Идуће седмице преговори о новој влади

ПОДГОРИЦА - Покрет Европа сад већ почетком сљедеће седмице упутиће позив политичким субјектима за званичне преговоре о новој влади, саопштио је функционер Покрета Василије Чарапић.

"Чека нас једно радно љето, а разговараћемо о темама, како из домена Скупштине, тако из домена рада владе. Доста ствари ће бити ријешено, а око доста тога ће се и преговарати. Спремни смо да водимо преговоре", рекао је Чарапић.


Он је нагласио да су економске реформе, стандард грађана, европски пут, реформе образовања, борба против корупције и криминала главни сегменти којима ће се бавити нова влада.

Чарапић је рекао да са Покретом Европа сад могу сарађивати сви који стреме истим циљевима.

"Упутићемо позив свим оним субјектима који су спремни да се прихвате ових тематика и који су спремни да са нама раде на остварењу ових циљева. Рекли смо ко нам је црвена линија. Сви који су испод те линије неће бити позвани на разговор", додао је Чарапић.

Чарапић је у изјави црногорским медијима најавио да ће на разговоре о новој влади бити позвана и Коалиција "За будућност Црне Горе", коју предводе Андрија Мандић и Милан Кнежевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана