И предсједник Хрватске коментарисао случај "Северининог сина"

ГС
И предсједник Хрватске коментарисао случај "Северининог сина"

Предсједник Хрватске Зоран Милановић коментарисао је случај пјевачице Северине Вучковић и одлуку Врховног суда ове земље да јој одузме старатељство над сином Александром.

Милановић је, наиме, од стране новинара био упитан о случају пјевачице. Иако, како је нагласио не улази у материју, поменуо је Северининог сина.
- Не улазим у материју, не знам. Девет година то траје, тај дјечак вјероватно је сиједе већ добио. Девет година, тај мали је сигурно већ полудио… - изајвио је Милановић, а преноси Телеграф.

Предсједник је поменуо и Врховни суд, суд који је донио одлуку да сатратељство додјеле оцу дјетета.
- Не знам какви су му мајка и отац, али гдје су ту судови? Коме то предбацити? Предсједнику Врховног суда? Он ту ништа не може… Можда треба у Уставу нешто промијенити - рекао је Милановић, преноси "Дневник.хр".

У четвртак је Радован Добронић изјавио да се пјевачица требала обратити њему за помоћ, оптужио је за злоупотребу, јавно писање о случају те рекао да се "Северину ту не може схватати малом и немоћном женицом" већ "вјероватно најмоћнијом у Хрватској", а на његове изјаве је реаговао и министар правосуђа Иван Маленица.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана