Хушкање на Винковачкој ТВ: Пуповцу треба зачепити уста једном за свагда VIDEO

index.hr
Хушкање на Винковачкој ТВ: Пуповцу треба зачепити уста једном за свагда VIDEO

ЗАГРЕБ - Контроверзна емисија на “Демокрација” Винковачке телевизије често на мети има Србе и остале националне мањине, а тако је било и у посљедњој епизоди, гдје су се гледаоци, али и водитељка обрушили на Милорада Пуповца.

Наиме, емисија емитована у суботу 3. августа за тему је имала изјаву предсједнице Колинде Грабар-Китаровић да “Домовински рат није био мит него свједочанство наше снаге”, али већи дио емисије је био посвећен хушкању на Милорада Пуповца, што је потицала и водитељка Татјана Маркић, која се неколико пута и директно обратила Пуповцу у етеру.

Један од гледалаца који се јавио у програм изјавио је да хрватским Србима “не би дао да причају док се не испричају цијелом хрватском народу” те додао да “Пуповац није заслужио да живи у овој држави” и пожалио се што националне мањине у Хрватској имају права.

Ни водитељка није могла да издржи па је морала да изнесе своје мишљење о Пуповцу па је рекла да он Хрвате “иритира”.

“Гдје су наши политичари у појединим тренуцима? Када требамо њихово обраћање, када требамо њихову снагу, када требамо то једно закуцавање Пуповца и да му једном за свагда зачепимо уста?” рекла је Татјана Маркић.

На њу се одмах надовезала гледатељка, која је рекла да Пуповцу треба “зачепити губицу”, на шта се Маркићева само насмијала и додала да “знамо да је Пуповцу једина намјера да нас разљути и разбјесни до бола” и да он “угњетава хрватски народ”.

Загребачки портал “index.hr” се због ове изјаве Маркићеве пита да ли је то био позив на насиље.

“Једини начин да се уста некоме зачепе 'једном за свагда' је да се ту особу убије, односно 'закуца', како је то рекла водитељица Винковачке ТВ”, пише “index.hr“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана