Хрватски радијски водитељ као лажни Милановић ћаскао са Вучићем

Б92, vecernji.hr
Хрватски радијски водитељ као лажни Милановић ћаскао са Вучићем

Загреб - Давор Јуркотић, хрватски водитељ шаљиве емисије “У здрав мозак” као мету своје најновије телефонске подвале изабрао је спрског премијера Александра Вучића.

Јуркотић се представио као сарадник премијера Хрватске Зорана Милановића и ћаскао са Вучићем, а затим је “предао везу” веома промуклом “Милановићу”.

Вучић је одмах рекао да због “Милановићевог” здравља неће дужити, а током кратког разговора упитао је “хрватског премијера” и хоће ли долазити у Београд.

Хрватски новинар до краја разговора са премијером Вучићем није открио свој идентитет нити је споменуо да је ријеч о шали.

Подсјетимо, двојица премијера требало је да се чују телефоном послије католичког Ускрса због инцидената у Београду када је хашки оптуженик Војислав Шешељ запалио хрватску заставу, министар рада Александар Вулин оштро критиковао хрватског премијера, а генерала Анту Готовину назвао усташким генералом којег Милановић назива анђелом.

Јурковић је исте шале радио и са премијером Републике Српске Милорадом Додиком, бившим словеначким премијером Борисом Пахором те са хрватским политичарима и јавним личностима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана