Хрватска у страху због HAARP антена

Агенције
Хрватска у страху због HAARP антена

Загреб - Хрватска јавност је у паници након што су тамошњи портали пренијели текст о наводном постојању HAARP система у тој земљи којим је могућа контрола климе.

Сајт "Дневно.хр" објавио је текст о климатским промјенама на локалном и на глобалном нивоу, подсјећајући на неконтролисане поплаве које се јављају на некад пустињски сувим предјелима и односе животе, док истовремено на другом крају свијета морају да уводе системе наводњавања тамо гдје су некада биле плодне регије.

Медији преносе и да се појавила дојава о локацији HAARP-а у Хрватској која се донедавно могла наћи на "Google map", али да је то прије неколико дана избрисано у фотошопу.

Објављене су и фотографије прије и послије фотошопа, наводи се на новоотвореној "Фејсбук" страници "Уклонимо HAARP с хрватске земље". На страници су приложене и фотографије с наводним координатама мјеста на којем се, како се тврди, налази HAARP систем у Хрватској, а ријеч је о шуми у власништву "Хрватских шума" у близини Петрове горе и Карловца. У тексту се наводи да је за HAARP систем већина хрватске јавности чула тек прошле године када су Хрватска, Србија и БиХ драматично страдале у поплавама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана