Хрватска: Полиција ухватила колегу у крађи

Taнјуг
Хрватска: Полиција ухватила колегу у крађи

Загреб - Полицајци из хрватског града Чаковца ухватили су колегу који је провалио у један угоститељски објект и украо новац и цигарете.

Како је саопштила међимурска Полицијска управа, у понедјељак ноћу у мjесту Шенковац, полицајци су уочили проваљена улазна врата угоститељског објекта, а потом и непознату особу која је покушала да побjегне, али је у томе спријечена, каже се у полицијском извјештају.

Криминалистичким истраживањем утврђено је да се ради о 42-годишњем полицијском службенику Полицијске станице Чаковец за којег се сумња да је провалио у угоститељски објект и украо новац и цигарете.

Плијен је вриједан само неколико стотина куна, а против њега ће Општинском државном тужиоцу бити поднијета кривична пријава због кривичног дјела тешке крађе.

Полицајац ухваћен у крађи удаљен је из службе и против њега ће бити покренут и дисциплински поступак због сумње да је починио тежу повреду службене дужности недоличним понашањем изван службе које штети угледу полиције, пренијела је агенција Хина.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана