Херцегновски имам: Поражени треба да честита побједнику

Срна
Херцегновски имам: Поражени треба да честита побједнику

ХЕРЦЕГ НОВИ - Имам у Херцег Новом Хусеин Хоџић изјавио је поводом напада на просторије Исламске заједнице у Пљевљима да су, све до предаје власти, садашња власт и њени представници обавезни да одржавају и спроводе ред у Црној Гори.

“Очекујем од свих политичких структура, и поражених и побједника на одржаним парламентарним изборима, да пораде на смиривању ексцесних тензија и ситуација. Ово се посебно очекује од српског блока, а да не говорим да то треба да чине још више они из владајућих структура, посебно досадашњи бошњачки министри”, навео је Хоџић.

Он је истакао да је побједа опозиције чиста и поштена и да је “срамота ДПС-а, који би сада протестима да поврати оно што је витешком изборном борбом свих против свакога, изгубио, осим ако је најављени митинг опет оно што је био и Закон о слободи вјероисповести, нешто што је дошло од спољног фактора, да нас опет завади”.

“Свим срцем желим, као што желим и самоме себи, да напокон завлада мир и правда у Црној Гори. Поражени треба да честитају побједницима, а не да позивају на контрамитинге”, навео је Хоџић, објавила је Митрополија црногорско-приморска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана