Хаос у Вуковару, тукли се “Бед блу бојси” и “Гробари”

Г.С.
Хаос у Вуковару, тукли се “Бед блу бојси” и “Гробари”

Припадници двије навијачке групе, Динамових Бед Блу Бојси и навијача Партизана који се зову “Гробари”, потукли су се око 19 сати у Улици Вијенац кнеза Бранимира.

Полиција је била брза, привели су 20 до 25 људи, за осталим учесницима трагају, рекао је за 24sata.hr портпарол полиције Драгослав Живковић.

Свједокиња је рекла да су навијачи Партизана вербално напали Хрвата који је у том тренутку шетао са супругом и дјететом након чега је дошло до физичког обрачуна.

Већи број навијача је под надзором, откривени су сви идентитети и тренутно полиција трага за остатком који је побјегао.

Навијачи су се сукобили близу угоститељског објекта. Полиција је дошла врло брзо.

“Посљедњих мјесец и пол наши службеници патролирају Вуковаром како би спријечили овакве ситуације. Одмах смо реагирали и спријечили да дође до већих невоља. Овакве ствари нећемо допустити у нашем граду”, рекао је портпарол ПУ Вуковарско-сремске Драгослав Живковић и додао како је двоје људи повријеђено и превезено у болницу.

Како је рекао Драгослав Живковић, полиција је била спремна јер за викенд Бед блу бојс организују турнир у Вуковару.

Наставак је ово сукоба у Вуковару. Подсјећамо, прије непуних мјесец дана у центру града нападнута су двојица младића српске националности.

На младиће у доби од 24 и 29 година су око поднева на Тргу Републике Хрватске, у близини Градске вијећнице, насрнули припадници Бед блу бојс. Један од нападнутих Срба је лакше повријеђен.

Полиција је касније пронашла комби возило загребачких регистрацијских ознака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана