Грабар-Китаровић грешком позвала бираче да на изборима заокруже Милановића

Агенције
Грабар-Китаровић грешком позвала бираче да на изборима заокруже Милановића

Актуална предсједница и ХДЗ-ова кандидаткиња за други мандат, Колинда Грабар Китаровић, гостовала је на Н1 у склопу дебате, која се на крају није догодила, јер се њезин протукандидат Зоран Милановић није појавио.

Грабар-Китаровић је у поруци на крају разговора грешком позвала бираче да гласају за број 1 на листићу, који заправо припада Зорану Милановићу.

"Драги бирачи, позивам вас да изађете на изборе 5. сијечња и дате глас за Хрватску која наставља процес раста и развоја, за Хрватску која зна и може боље, Хрватску која је поносна на своје вриједности, која не осјећа комплекс мање вриједности у свијету, него је равноправан суговорник. Позивам вас да на листићу заокружите број 1, Колинда Грабар-Китаровић", поручила је предсједница бирачима.

Члан Државног изборног повјеренства, Дражен Хојски, за Н1 је рекао да у другом кругу кандидати нису одређени абецедно, него по броју гласова, а обзиром да је у првом кругу Зоран Милановић добио више гласова од предсједнице, он је на првом мјесту на изборном листићу другог круга.
 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана