Гомила змија тик уз море на све популарнијем љетовалишту ВИДЕО

СРНА
Гомила змија тик уз море на све популарнијем љетовалишту ВИДЕО

Љетовање у Албанији све је популарније међу Србима током посљедњих година.

Лијепо море и приступачне цијене један су од главних разлога зашто наши грађани иду тамо. Иако се ријетко догађа потпуни ужитак одмора понекад могу да покваре опасне животиње чије су природно станиште камењари, вода и околина плаже.

Недавно је на Инстаграм страници “Подгорички времеплов” окачена слика која је забринула многе купаче на Црногорском приморју. На њој је приказана змија ухваћена у мрежу код Сутомора, за коју се претпоставља да припада врсти Натриx тесселлата, такозваних рибарица.
Овога пута на истој страници постављен је језив снимак, који је наводно настао на стеновитој плажи популарног љетовалишта у Албанији.


На њему се види гомила змија, која се комеша на стијенама уз обалу. Снимак је наводно настао у Драчу, а на њему се јасно види да има и оних змија које улазе и у мора.

Коменари испод снимка само су се ређали. Поред оних који су се ужасавали призора, има и веома духовитих.

“Значи ту је моја бивша са другарицама на љетовању”, “Како се она дебела змија бићну, профи скок”, “Јетрве испијају јутарњу кафу…”, али и: “Ужас”, “Хорор”, “Сачувај Боже…”, само су неке од опаски које су пратиоци ове странице остављали испод снимка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана