Главаш започео хајку на Пуповца

Срна
Главаш започео хајку на Пуповца

Загреб - Бранимир Главаш, коме је укинута пресуда за злочине над осјечким Србима, објавио је на фејсбук страници слику предсједника Самосталне демократске српске странке Милорада Пуповца пропраћену увредама.

"Погледајте ову њушку и увијек имајте на уму како је његова мржња према хрватском роду и држави Хрватској јединица мјере зла и злочиначке политике према властитој домовини", стоји у Главашевој поруци.

Главаш је преко службене фејсбук странице, коју модерира његов син Филип, покренуо хајку против Пуповца.

Натпис "спонзорисано" показује да су модератори Главашеве странице, у намјери да обухвате што више "публике", одлучили да хајку против Пуповца претворе у - плаћени оглас.

Пуповац је недавно, након доласка Главаша у "обилазак" Хрватског сабора, одржао прес-конференцију и подсјетио на аферу "Селотејп", односно на низ злочина над осјечким Србима за које је био оптужен и осуђен Главаш.

Бранимир Главаш је пуштен из мостарског затвора 20. јануара након што је Суд БиХ разматрио одлуку Уставног суда Хрватске, који је укинуо правоснажну пресуду против Главаша за ратне злочине над осјечким Србима.

Одмах након Главаша, хрватски полицијски генерал Жељко Сачић ослобођен је оптужбе за злочине над Србима послије "Олује". И он је пуштен због "процедуралних грешака".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана