“Галеб” заводио, па попио тужбу

Агенције
“Галеб” заводио, па попио тужбу

Сплит - Група дјевојака из Шибеника, Сплита и околине оптужила је 24-годишњег Сплићанина И.М. да је на превару покушао да их заведе, јавиле су агенције.

Ствар је отишла тако далеко да размишљају и о подизању кривичне пријаве против сплитског Казанове, открива “Јутарњи лист”.

Била би то прва тужба за завођење у Хрватској чија је полиција превареним дјевојкама објаснила да се женскарошу, који се представљао лажним именима и давао нетачне податке о свом приватном и пословном животу, могу “осветити” приватном тужбом и тражити одшетету.

- Рекао је да је спортиста, да има сопствени бизнис и ја сам му повјеровала...Тврдио је да жели бити у озбиљној вези са мном. Тек касније сам сазнала да већ има дјевојку и да ја нисам једина којој је то учинио - испичала је листу Барбара - једна од заведених, па остављених дјевојака.

Неслужбеним каналима је, додала је, сазнала да је рекао и лажно име, односно да особа с тим именом и презименом не постоји.

- Отворено нам се ругао, то је патолошка потреба за манипулацијом. Желим да га ''ставим'' у новине како бих упозорила друге дјевојке ... - поручила је Шибенчанка.

Новинари “Јутарњег листа” контактирали су “фаталног младића” и суочили га с оптужбама девојака.

- Ма слободно напишите да сам ја велики заводник и да ми је Хрватска постала премала па сад идем даље - уз смијех је поручио Сплићанин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана