Филмска потјера: Насуо гориво па астром бх. таблица бјежао полицији, све снимљено

Агенције
Филмска потјера: Насуо гориво па астром бх. таблица бјежао полицији, све снимљено

Загреб - Филмска потјера за возачем опел астре босанскохерцеговачких регистарских таблица одиграла се у Загребу.

Наиме, како јављају хрватски медији, све се одиграло када је поменути возач насуо гориво на бензинској пумпи, пробио рампу на наплатним кућицама на аутопуту и кренуо да бјежи полицији.

“Видјели смо возача како јури супротним смјером на Јадранској авенији. Прешао је преко ступића крај наплатних кућица Лучко и прешао рампу. Све је било пуно стакла”, испричали су читатоци портала “24sata.hr” који су снимили дио филмске потјере у Загребу.

Како незванично сазнаје поменути портал, мушкарац је пола сата раније наточио гориво на бензинској пумпи и одморишту Драганић на аутопуту А1 у смјеру Загреба. Вратио се у свој караван, сребрну ппел астру бх. таблица, и без плаћања побјегао са пумпе. То су вјероватно примијетили запосленици који су одмах назвали полицију. Блокирали су све излазе са аутопута те жељели да га причекају и ухапсе када би стао да плати путарину. Али мушкарац за воланом је очигледно имао другачији план. Разбио је рампу на наплатним кућицама и побјегао.

Којим тачно путем је све бјежао из полиције нису могли детаљно рећи јер је трајала опсежна истрага. Према снимцима читалаца поменутог портала, мушкарац се очигледно негдје окренуо у Новом Загребу те се у супротном смјеру вратио према наплатним кућицама. Ту се поново окренуо и запутио назад према Ланишту.

“Био сам на послу кад сам чуо сирене крај загребачке Арене. Изашао сам и видио полицијске аутомобиле како лове мушкарца у астри око трговачког центра. Кад је покушао побјећи опет на Јадранску авенију, Кобре су му блокирале пут”, испричао је читалац портала “24sata.hr” који је успио да сними привођење обијесног возача.

На снимку се види како су полицајци са свих страна затворили излазе возачу те се нашао у замци. Полицајци су га извукли из аута и бацили на тло како би га ухапсили јер наводно није намјеравао да се лако преда. Стрпали су га у један од аутомобила и одвезли у станицу. Након истраге ће бити познато да ли је био под утицајем дрога или алкохола те шта је све скривио.

Полицајцима је у потјери вјероватно помогло што је ротор у реконструкцији па возач није побјегао даље према граду. Нашао се у сплету улица и гужве па су га стигли. Разбио је вјетробранско стакло, браник, свјетла, ретровизоре...

Портал “24sata.hr“ објавио је поменуте снимке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана