Евакуација службеника подгоричке градске управе због дојаве о потенцијалном терористичком нападу

Г.С.
Foto: vijesti.me

ПОДГОРИЦА - У току је евакуација службеника Главног града због дојаве о потенцијалном терористичком нападу.

Како јављају подгоричке Вијести службеницима у администрацији Главног града надлежна служба је доставила имејл у којем се наводи да су одређене службе примиле имејл о потенцијалном терористичком нападу, те да зато препоручују хитну евакуацију до доласка полиције.

Вршилац дужности руководиоца Службе за грађане Владислав Дајковић рекао је да су око 14 часова добили мејл од Службе за заштиту да се хитно евакуишу, што је и урађено.

"Знам да су случајеви лажних дојава бомби постали учестала пракса последњих мјесеци, али морам рећи да није пријатан осјећај кад видите полицију и људе који панично излазе из институција. У свијетлу терористичких дешавања широм Европе, али нажалост и догађаја у Израелу, ипак позивам све грађане на опрез, а полицији захваљујем на благовременој реакцији, уз наду да ће ускоро процесуирати особе које стоје иза лажних дојава. Главни град има пуне руке посла, па самим тим немамо луксуз да напуштамо радна мјеста и блокирамо процес рада због нечијих хирова или игрица", рекао је Дајковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана