Држављанин БиХ ухапшени у Херцег Новом

Срна
Држављанин БиХ ухапшени у Херцег Новом

ХЕРЦЕГ НОВИ - Службеници Центра безбједности Херцег Нови ухапсили су држављане БиХ М.И. (18) и В.К. (39) и поднијели кривичне пријаве против двије малољетне особе због сумње да су извршили кривична дјела из области имовинског криминалитета, саопштено је из Управе полиције.

Сумња се да су М.И. и В.К. и двије малољетне особе М.Р. (16) и Д.В. (17) из Херцег Новог у јуну и јулу у том граду крали бицикла, ТВ уређаје, погонске моторе за скутере на воду и друге предмете из дворишта приватних кућа и тераса угоститељских објеката.

"Криминалистичка обрада указала је на сумњу да су М.И, М.Р. и Д.В. извршили два кривична дјела тешка крађа у покушају, кривично дјело крађа у покушају, као и пет кривичних дјела крађа", каже се у саопштењу.

Из полиције су рекли да се сумња да су М.И. и М.Р. извршили и два кривична дјела крађа, док је В.К. извршио кривично дјело крађа путем подстрекавања.

"Ухапшени су М.И. и В.К. и они су приведени надлежном тужиоцу, док је против малољетних М.Р. и Д.В. поднијета кривична пријава у редовном поступку", закључује се у саопштењу црногорске полиције. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана