Дражен Миловић ухапшен у Москви збoг шверца дроге

Tanjug
Дражен Миловић ухапшен у Москви збoг шверца дроге

МОСКВА/ПОДГОРИЦА - Црногорски држављанин Дражен Миловић (36), за којим је била расписана потjерница Интерпола, ухапшен је у Москви због шверца дроге, преноси портал РТЦГ.

Подсећа се да је Дражен Миловић у марту поменут као рођак Љуба Миловића, одбеглог полицајца који је оптужен од Специјалног државног тужилаштва Црне Горе због веза са Радојем Звицером и тзв. кавачким криминалним кланом.

“У Москви су службеници НЦБ Интерпола Министарства унутрашњих послова Русије и Главне управе за кривичне истраге Министарства унутрашњих послова Русије лишили слободе 36-годишњег држављанина Црне Горе Миловић Дражена.

Окривљени је стављен на међународну потерницу на иницијативу органа за спровођење закона Црне Горе у марту 2023. године, као члан организоване групе”, саопштено је агенцији Тас с из прес центра руског Министарства полиције.

Напомињу да је у децембру 2019. године на подручју општине Никшић тражени мушкарац незаконито набавио кокаин ради продаје, а затим преусмерио кокаин у Босну и Херцеговину. “Тренутно се решава питање његовог изручења иницијатору потраге”, наводи се у саопштењу руској агенцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана