Додик изразио саучешће породицима страдалих у трагичном догађају у Дарувару

Срна
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа предсједнику Хрватске Зорану Милановићу, хрватском народу и породицама страдалих поводом трагичног догађаја у Дарувару, наводећи да је са великом тугом и жаљењем примио страшну вијест о убиствима у Дому за старије и немоћне особе.

"У име грађана Републике Српске и лично име, упућујем Вама, хрватском народу и породицама страдалих изразе најдубљег саучешћа, а свим повријеђенима желимо брз и успјешан опоравак", навео је Додик.

Он је нагласио да су ријечи у оваквим случајевима увијек недовољне да изразе бол и губитак, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

"Знајте да стојимо уз све оне који се боре са посљедицама ове трагедије. Дубоко осуђујемо сваки вид насиља и овај трагични догађај представља велику опомену да борба против насиља никада не смије престати. Надамо се да ће истрага открити све околности и да ће правда бити задовољена", истакао је Додик.

У Дарувару је јутрос убијено шесторо људи у Дому за старије и немоћне, а за убиства је осумњичен син једне од корисница дома.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана