Ђукановићева сестра тужила и “Монитор”

Агенције
Ђукановићева сестра тужила и “Монитор”

Подгорица - Подгорички адвокат Ана Коларевић, тужила је лист ”Монитор” због “нетачних и увредљивих информација” које је тај недјељник у ранијем периоду објављивао о њој, преносе агенције.

У тужби се наводи како лист дужи временски период објављује фотографије Коларевићеве, пропраћане сензационалистичким насловима, који не одговарају објављеном садржају, у циљу дискредитације.

Коларевићева тужбом од “Монитора” тражи и накнаду од 100.000 евра, колико је раније, такође, тужбом тражила и од издавача подгоричких листова “Дан” и “Вијести”.

Објављени текстови препуни су оптужујућих, злонамјерних, тенденциозних, а превасходно неистинитих навода, који служе стварању негативне слике о тужиљи код јавног мњења.

Спорни и неистинити текстови, према тврдњама Коларевићеве, су “Година почиње Телекомом”, “Заједнички послови сестре и кумова”, “Ана је закон”.

Главни уредник недјељника “Монитор” Есад Кочан оцијенио је за “Вијести” да је случај “Телеком” један од оних случајева који води равно до Ђукановића и његове фамилије.

- То је случај који нисмо покренули ми, није га покренуо ниједан аутентично црногорски медији, дошао је са релевантније адресе, из иностранства - рекао је Кочан, додајући да је ово порука читавом црногорском друштву да оно не зна да се брани и да отвори битну друштвену тему.

Кочан наводи да тражени износ од 100.000 евра има за циљ затварање недјељника, поручивши да упркос свему о овој теми неће ћутати и да ће писати „макар по зидовима”.

Сва три медија су раније више пута веома негативно писала о наводном учешћу Ане Коларевић у поступку приватизације “Телекома Црне Горе”, наводећи да је она једна од главних корумпираних особа у том процесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана