Ђукановић: Није изненађење да сам ја најјачи адут

ГС
Ђукановић: Није изненађење да сам ја најјачи адут

ПОДГОРИЦА - Предсједник Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић казао је да његова кандидатура за предсједника Црне Горе није изненађење, а поручио је да је он тренутно најбољи адут странке коју представља.

Он је на конференцији за новинаре, након предаје приједлога предсједничке кандидатуре, истакао да у изборну трку улази с намјером да побиједи убједљивије него прије.

- Погледајте Предсједништво и заступнички клуб, видите које су то новине, и упоредите то са осталима на политичкој сцени. Наше анализе су показале да је ово тај пресудно важан тренутак да ли ће Црна Гора повратити нормалност политичког живота или ће се наставити балканском колотечином пропадања - рекао је Ђукановић, који је актуелни предсједник Црне Горе.

Додао је да ако се продужи мандат актуелној политици, онда би морали чекати 2027. или 2028. као нову шансу.

Ђукановић је истакао да је његова предсједничка кандидатура одговорност према Црној Гори која је у огромним проблемима.

- Црна Гора је прошла невјероватан пут за три године, од сидра стабилности на западном Балкану, која је била узор стабилности, а данас се описује као рак рана - изјавио је Ђукановић и додао:

- Сами видимо да је Црна Гора данс земља разорене функционалности чије главне институције су у в.д. стању или је њихов рад паралисан, земља коју инвеститори напуштају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана