Ђукановић: Нећу дозволити да нас затворе у српски и руски свијет

ГС
Ђукановић: Нећу дозволити да нас затворе у српски и руски свијет

ПОДГОРИЦА - Актуелни предсjедник Црне Горе и кандидат Демократске партије социјалиста (ДПС) на предсједничким изборима Мило Ђукановић поручио је, на завршној конвенцији у Подгорици, да неће дозволити да Црну Гору затворе у “српски и руски свијет”, да ће увести Црну Гору у Европску унију, динамизирати економски развој и унаприједити квалитет живота свих грађана.

- Налазимо се пред још једном великом побједом на предсједничким изборима у недјељу 19. марта - додао је Ђукановић, наводи се у саопштењу ДПС-а, преноси Танјуг.

Подсјетивши да ће ванредни парламентарни избори бити одржани 11. јуна, он је навео да су зато потребне двије побједе грађанске и европске Црне Горе.

- Да обновимо политичку нормалност Црне Горе. Да коначно утихну глупости о великој и убједљивој побједи 30. августа 2020, која је, тобоже, ослободила како кажу до тада утамничену Црну Гору - рекао је Ђукановић.

Додаје да из тог миљеа у предсједничкој кампањи имају четири кандидата који и даље, како каже, бесрамно понављају исту причу - ми смо против ДПС, против Мила и ништа у Црној Гори прије 30. августа није ваљало.

Ђукановић каже и да је почео процес придруживања Европској унији и да ће га довршити “током наредног мандата”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана