Дјевојка преминула од посљедица повреда у саобраћајној несрећи код Подгорице

Срна
Дјевојка преминула од посљедица повреда у саобраћајној несрећи код Подгорице

Подгорица - Двадесетчетворогодишња Ксенија Брковић, која је послије саобраћајне несрећа у коми превезена у Клинички центар у Подгорици, преминула је од посљедица судара.

Брковићева је у тешком стању коме пребачена у Клинички центар Црне Горе, гдје је подлегла повредама саобраћајне несреће која се догодила данас на путу Подгорица - Никшић, јавили су црногорски медији.


У овој тешкој саобраћајној несрећи на лицу мјеста погинуо је Славко Баковић /24/ из Игала, а пет лица је лакше повријеђено.

Директор Опште болнице у Никшићу Илија Ашанин рекао је да су послије указане помоћи на кућно лијечење послати Хасани Увејс /30/ који има прелом десне надлактице, Албан Селмани /16/, Алднон Фраћи /22/, Анес Хаиловац /27/ и Младен Црногорац /35/.

Црногорска полиција наводи да се несрећа догодила око 14.00 часова у трећем тунелу на магистрали од Никшића ка Подгорици.

У несрећи су учествовала три возила, камион и комби страних регистарских таблица и аутомобил чије су регистраске ознаке из Подгорице.

Баковић је био кандидат посланика владајуће Демократске партије социјалиста /ДПС/ за октобарске изборе и предсједник Савјета младих ДПС-а Херцег Нови. Страдао је док је путовао у Плужине на Конвенцију ДПС-а, која је након трагедије одгођена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана