Осијек: Преминуло дијете које је излетјело кроз шофершајбну

ГС
Foto: ПУ Вуковарско Сремска

ОСИЈЕК - У КБЦ Осијек преминуло је дијете које је тешко повријеђено у саобраћајној несрећи код Винковаца

Преминуло је дијете које је тешко повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила 7.4. на путу Андријашевци-Ретковци код Винковаца.

„Полиција је данас у 18:20 добила обавијест из КБЦ-а Осијек како је од посљедица прометне несреће преминуло дијете“, објавила је полиција, преноси Индекс.

Полиција је још 8.4. објавила детаље несреће:

„Увиђајем је утврђено како је због техничке неисправности дошло до експлозивне декомпресије пнеуматика стражњег лијевог точка аутомобила винковачких регистрацијских ознака, услијед чега је 27-годишњакиња изгубила надзор над управљачем и возилом прешла у супротну прометну траку, гдје је ударила у комби даруварских регистрацијских ознака, којим је управљао 28-годишњак, долазећи јој у сусрет“.

Дјеца нису била везана, испала кроз вјетробранско стакло

„Двоје дјеце, које је на задњем сједишту аутомобила превозила 27-годишњакиња, није било везано сигурносним појасима те су услијед удара испали из аутомобила кроз вјетробранско стакло и пали у земљани одводни канал, приликом чега је једно дијете задобило тешке тјелесне повреде опасне по живот, а друго тешке тјелесне повреде“, објавила је тада полиција.

„Дјеца су из ОЖБ Винковци превезена у КБЦ Осијек на даљње лијечење. У саобраћајној несрећи тешке повреде задобила је и 27-годишња возачица, док су 31-годишњи сувозач у њеном аутомобилу и 28-годишњи возач комби возила лакше повријеђени.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана