Ђаци се смрзавали, а радник у школи пунио "мерцедес" (ВИДЕО)

ГС
Foto: Скриншот

ЗАГРЕБ - Радник, који је неовлаштено пунио аутомобил марке „мерцедес” школском струјом, је добио опомену пред отказ, јавила је хрватским медијима директорица загребачке ОШ Ивања Река ,Дубравка Црнић.

Подсјетимо, ученици и професори загребачке основне школе двије су се седмице смрзавали на настави. Разлог је, како су рекли родитељи дјеце која похађају ту школу, експлозија димњака која је била прије двије седмице.

Забринути родитељи су рекли да су се већ неколико пута обратили директорици Црнић јер се дјеца након оштећења димњака не могу гријати, али она, тврде, није реаговала на овај горући проблем школе.

„Нека дјеца су се прехладила од сједења на хладноћи, кашљу. Неки родитељи ипак су одлучили дати дјеци ћебад јер немају куда с њима и није рјешење да их се не шаље на наставу“ рекао је тата једног школарца.

Родитељи су рјешење покушали наћи у електричним гријалицама, али их је, кажу, директорица брзо угасила.

Видео можете погледати ОВДЈЕ.

„Директорица је рекла да струја није довољно јака. Да би данас видјели да се на школску струју, која није довољно јака, пуни електрични ауто. Аутомобил који се види на снимку није школски, не зна се чији је, али је уредно прикопчан на школску утичницу и краде школску струју“, рекао је један родитељ.

Додаје да нису стигли питати директорицу чији је то ауто јер их „не доживљава“.

У одговору директорице Црнић, сазнали су медији да је у школи дошло до квара у котловници те да су о свему обавијестили Градску канцеларију за образовање те да је договорена санација.

Такође је додала да је ауто „пунио“ радник школе, преносе „24Сата“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана