Детаљи трагедије у Загребу: Убица дјевојчице држављанин БиХ

ГС
Детаљи трагедије у Загребу: Убица дјевојчице држављанин БиХ

ЗАГРЕБ - Горан Кнежевић (43), који је синоћ сјекиром напао бившу партнерку и убио једноипогодишњу дјевојчицу, држављанин је БиХ, чија се породица дошла у Хрватску Дубицу из Жепча.

Према писању хрватских медија Кнежевић је бјежао у BMW-у њемачких таблица , након што је сјекиром убио дијете и ранио жену. 

Након што је  напао бившу партнерицу у загребачком насељу Житњак, она  је превезена у болницу нешто прије поноћи. "Несретна жена је у тешком стању у болници. Наводно је сјекиром добила у главу" испричао је извор из болнице. 

"Цурица која је преминула је исто наводно добила сјекиром по глави. Није успјела преживјети" додао је извор за 24сата.хр.

Како се неслужбено дознајемо, нападач је након напада побјегао и одвезао се на обилазницу у смјеру Славонског Брода.

Наводно су за њиме кренула двојица мушкараца, а како би им побјегао, изашао је из аута, прескочио ограду и кренуо према западу. 

На њега је након тога налетио аутомобил словеначких таблица и усмртио га.

Он је добро познат полицији, а био је и у затвору због пљачки. Био је 2009. године дио петерочлане скупине која је опљачкала двије поште и пет аутомат-клубова у Хрватској.

Укупно су из тих пљачки узели милион куна, а у неким пљачкама користили су и пиштоље. Новац и оружје никад нису пронађени.

Његова породица се доселила у Хрватску из Жепча, гдје су дуго живјели.

Отац му је био предсједник општинске подружнице ХСП-а.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана