Детаљи тешке несреће: „Ауди“ се забио у бетонски блок, љекари се боре за живот двојице мушкараца

ГС
Детаљи тешке несреће: „Ауди“ се забио у бетонски блок, љекари се боре за живот двојице мушкараца

ПУЛА – Љекари ријечког КБЦ-а се боре за живот у двојице преживјелих мушкараца из смрсканог „аудија“ регистарских ознака БиХ који се синоћ забио у бетонски блок на излазу из тунела Учка, сазнаје Индекс.

Обојица су у веома тешком стању.

Према незваничним информацијама, преживјели су возач и онај који је сједио иза њега, док су друга двојица преминула на мјесту догађаја.

Коликом силином се ауто забио у бетонски оток, довољно говоре и фотографије која приказују оно што је остало од аутомобила, пише портал.

Из истарске полиције јуче су потврдили да су у „аудију“ биле четири мушке особе, а тијела двојице преминулих биће превезена на Одјељење патологије пулске болнице гдје ће бити обављена обдукција.

Како је саопштено из Полицијске истарске, над возачем аутомобила биће спроведено криминалистичко истраживање када ће то бити могуће због његовог здравственог стања.

-Несрећа се догодила када је 27-годишњи држављанин БиХ управљао аутомобилом из правца Ријеке према Врањи брзином већом од прописане. Изласком из тунела и доласком до завоја у десно, возач није прилагодио брзину кретања особинама пута, већ је скренуо у лијево и ударио у саобраћајну сигнализацију, а потом и на дио саобраћајног острва наплатне станице -  навела је полиција.

Два путника, 37-годишњи и 27-годишњи држављани БиХ, преминула су на мјесту догађаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана