Детаљи стравичне несреће код Карловца: Возач и дијете боре се за живот, држављанка БиХ тешко повријеђена

ГС
Foto: kaportal.net

У понедјељак у 16.35 сати на државној цести Д1 у Тушиловићу аутомобилом карловачких регистрација управљао је 28-годишњак.

Он је услијед непрописног претицања ударио у аутомобил италијанских регистрација којим је из супротног смјера управљао 46-годишњак.

На мјесту су погинули 28-годишњи возач и 54-годишњи путник из његовог возила, обоје Хрвати.

Како се незванично сазнаје, ријеч је о оцу и сину. Возач (46) и 14-годишње дијете из његовог возила, обоје Хрвати, су тешко повријеђени и имају повреде опасне по живот. Путница (43) држављанка Босне и Херцеговине је тешко повријеђена.

– Саобраћај тим дијелом пута био је у прекиду од 16.35 до 20.03. О саобраћајној несрећи надлежном државном тужилаштву биће достављен извјештај – саопштено је из Полицијске управе карловачке.

У возилу карловачких таблица погинули су, како сазнаје Јутарњи лист, отац и син, који су се кобне згоде кретали у смјеру Карловца, а породица из БиХ је путовала у смјеру југа.

Несрећа се догодила у дијелу пута који је означен двоструком пуном линијом. Призор на мјесту догађаја је био стравичан, возила су била уништена до непрепознатљивости, пише Јутарњи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана