Детаљи несреће у Хрватској: Погинула жена (27), њен син и сестричина (4)

ГС
Foto: РТЛ

КОПРИВНИЦА- Полиција је објавила детаље стравичне несреће која се догодила данас у 9.30 сати, на пружном прелазу у Болфану код Лудбрега, гдје су у налету воза на возило, погинуле три особе - млада жена и двоје мале дјеце.

Како је до сад утврђено, 27-годишња жена управљала је возилом из смјера Светог Петра, наводи ПУ вараждинска. Доласком до наведеног прелаза, који није означен свјетлосно-звучном сигнализацијом нити заштићен полубраницима или браницима, није се зауставила и увјерила да пругом не наилази воз. Због тога је у њезино возило, ударио путнички воз који је саобраћао на релацији Копривница – Вараждин.

У налету је смртно страдала возач возила те четворогодишњи дјечак, путник из возила. Двоје путника, мушкарац старости 28 година и четворогодишња дјевојчица су повријеђени и превезени у Општу болницу Копривница. Дјевојчица је нажалост, од повреда задобијених у саобраћајној несрећи, преминула у споменутој болници у 10.35 сати.

Мушкарац, иначе супруг погинуле, нема повреде опасне по живот, сазнаје РТЛ.

Дјевојчица која је преминула с породицом је родбински повезана, тачније она је кћи сестре од погинуле 27-годишњакиње. Како преносе хрватски медији, ишли су у посјет сестри у болницу која је родила друго дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана