Детаљи инцидента у Бару: Нападнут син познатог музичара и тв водитљке из БиХ

Г.С.
Детаљи инцидента у Бару: Нападнут син познатог музичара и тв водитљке из БиХ

САРАЈВО - Двојица младих спортиста АК Сарајево нападнути су синоћ у Црној Гори, у Бару, а један од њих је син новинарке Ал Џазире Ардуане Прибиње и пјевача Ал Дина.

- Немамо никакав коментар. Ја сам управо разговарала са предсједником Општине Бар, који је звао да се исприча због инцидента, због којег како каже дубоко жали и потрудиће се са своје стране да учини све, да хулигани буду кажњени. Каже да су у питању повратници у кривично дјело – рекла је Прибиња за портал „Аваза”.

Она је путем Твитера написала информацију да је ријеч о пет хулигана који су ово учинили.

- Нико ми не теретимо било каквим предумишљајем, само преносимо оно што се десило. Дакле, дјеца су нападнута без икаквог повода и разлога. Они не знају што су нападнути. Они не познају дечке који су их напали и осјећају се лоше, јер су се стварно радовали одласку у Црну Гору – каже Ардуана.

Додала је како дјеца воле спортске припреме и Црногорце, Црну Гору, јер између осталог имају и доста пријатеља тамо.

- То је за њих било као и мали одмор, тако да се све ово на некакав ружан начин завршило и видим да са свих страна стижу те реакције и жао ми је што се то десило уовим околностима у којима се десило – казала је Прибиња.

Пријављен случај полицији 

Истакла је да је овај немили догађај пријавила полицији, након чега је полиција одмах интервенисала и привели су хулигане.

- Наша дјеца су дала исказе. Харуна су напали металном шипком. То је она специјалка која се може продужити. У питању су некаква дјеца која су очито тражила белаја, док носе са собом те „спеце”. Једам од њих је пунољетан од тих који су их напали, а наша обојица дјечака су малољетна. Харуну је 17. Његов друг је још млађи од њега и он је лоше прошао. Смрскано му је лице и на неколико дијелова има пријеломе кости лица. Хитно је пребачен у Сарајево. Сад чекамо информацију да ли треба на операцију. Он је јако лоше прошао. Харун је пао на земљу. Првим ударцем су га срушили на земљу и он је штитио главу рукам, па је мање-више пуно боље прошао него његов друг – закључила је Ардуана Прибиња за портал „Аваза”. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана