Демократски фронт: Ми смо највећа жртва прогона који су организовали Ђукановић и Катнић

Танјуг
Foto: принтскрин

ПОДГОРИЦА - Демократски фронт саопштио је данас да је тај савез највећа жртва прогона који су организовали Мило Ђукановић и Миливоје Катнић и то што је, како кажу, главни специјални тужилац пензионисан, њима не значи много, јер он је починио толико кривичних дјела да ће морати да се суочи са законом и да буде процесуиран.

Из ДФ-а истичу да је Катнић врло "темељно" и ,"савесно" обављао свој посао "слуге Мила Ђукановића, а посебно оно главно задужење - да заклоњен и заштићен државним апаратом врши силеџијски и несојски државни терор над ДФ-ом, његовим лидерима и функционерима".

Подсјећају да су лидери ДФ-а Катнићу у судници, током процеса за тзв. "државни удар", поручили да ће се кад тад суочити и са људским и са Божјим судом.

"Јано је да је дошло време да одговара тај који је, због очувања власти једног човека и његове мафије, био спреман на свако подметање, уцену, намештаљке, на све оно што не би урадио нико поштен, частан и професионалан. А, Мило Ðукановић је пронашао управо једног таквог да чува његов криминални режим”, наводе из ДФ-а.

Како истичу из ДФ-а, ових дана су видјели и ту метаморфозу Миливоја Катнића, који се од једног, како кажу, кабадахије и силеџије, у сусрет пензионисању, претвара у ситну, преплашену муву која малтене плаче и запомаже над чињеницом што губи функцију, па тражи рупе у закону, прети Стразбуром, и тако даље.

“Ми у ДФ смо издржали прогон, тортуру и организовани државни терор који није доживела ниједна политичка организација у Европи у последњих пола века, али смо издржали све, нисмо се предали, поклекнули, и у коначном смо, поред свега, успели да будемо кључни носиоци победе над диктатуром и њеним слугама у тужилаштву, судству, АНБ, полицији", поручили су из ДФ-а и истакли:

"Сада је време за правду, а рука правде мора доћи и по Миливоја Катнића, као и по његовог шефа Мила Ðукановића и друге из тога система зла, јер, у супротном, Црна Гора не може постати слободна и правна држава”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана