Даниловић: Предали смо преко 8.800 потписа, не знам шта недостаје

ГС
Даниловић: Предали смо преко 8.800 потписа, не знам шта недостаје

ПОДГОРИЦА - Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић рекао је да је за његову кандидатуру за предсједника предато 8.888 потписа и да он не зна шта то недостаје.

- Чекам разговор са секретаром Државне изборне комисије јер се ради о стварима са којима се никад нисам срео, а комуникације нема. Не знам зашто, али слутим, да су медијима намјерно дате нетачне информације - написао је Даниловић на Фејсбуку, преносе црногорске Вијести.

ДИК данас није потврдио предсједничку кандидатуру Даниловића, утврдивши да недостаје више од 2.000 валидних потписа. Даниловић је навео да из незваничног извјештаја који је добио Вајбер поруком јасно је, и стоји у напомени, да је спорно 316 образаца на којима “нешто фали”.

- Информацијом да нама недостаје скоро 2.500 потписа учињена је лаж с намјером да се направи штета. Предатих потписа је како смо саопштили 8.888, што је више од 700 од траженог броја. 'Привременом дисквалификацијом' образаца на којима је још око 2.200 потписа, који нису ни пребројани, дошло се до тога да нам наводно фали 2269? Вјеровали или не, ја као кандидат, још увијек не знам шта то недостаје. Нашом провјером можемо да прихватимо да се 234 потписа преклапају, то се дешава свакоме - казао је Даниловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана