Данас ауто-колоне широм Црне Горе: „Слободу не дамо ни под коју цијену“

Г. С.
Данас ауто-колоне широм Црне Горе: „Слободу не дамо ни под коју цијену“

ПОДГОРИЦА - У свим црногорским градовима вечерас ће бити организоване ауто-колоне у знак протеста због одлуке мандатара Милојка Спајића да коалицију За будућност Црне Горе искључи из нове владе.

Грађани који сматрају да је на тај начин изиграна воља народа, најавили су окупљања “части и упозорења” од 19 часова широм државе, пише Дан. На друштвеним мрежама објављени су снимци литија из 2020. године а, на Виберу је формирана група „Одбрана изборне воље” која је за кратко вријеме окупила скоро 20 хиљада чланова.

Организатори су раније поручили да ни под коју цијену неће дати слободу.

- Ми бранимо оно за шта се народ изјаснио 11. јуна и 2. априла ове године, прије тога и 30. августа 2020. и на готово свим локалним изборима који су се десили у последње три године - воља грађана је да Мило Ђукановић и његов политички картел са сателитима буду у опозицији. Грађани су готово двотрећински гласали тако, против мафије, против ДПС кланова, против свих који су јуришали на наше светиње, против злоупотребе безбједносних служби за интерес појединаца - поручили су раније из групе “Одбрана изборне воље”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана