Дајковић: Против Андрије Мандића се води специјални рат

Танјуг
Дајковић: Против Андрије Мандића се води специјални рат

ПОДГОРИЦА - Лидер непарламентарне Слободне Црне Горе Владислав Дајковић каже да уочи предсједничких избора не чуде тензије, неизвјесност, па и паника у редовима око кандидата ДПС Мила Ђукановића, док се, додаје, против кандидата ДФ Андрије Мандића води специјални рат у ком се базе за напад налазе у различитим центрима моћи - како домаћим, тако и страним.

"Беспризорне измишљотине, лажи, поистовећивање са ДПС-ом, па и самим Ђукановићем - спинови су који имају само један циљ: ослабити Мандића, а преко њега и цијели српски народ у Црној Гори. Ипак, као највећи спин и подметачина се јавља неутемељен и нетачан наратив да треба гласати другог предсједничког кандидата, јер, забога, за Мандића у другом кругу неће гласати бирачи Европе сад и Демократа. Не желим да вјерујем да ће било који анти-ДПС гласач прије дати подршку одавно криминализованом Ђукановићу у односу на Андрију Мандића, за кога се не везује ниједна афера, проневјера новца, крађа, убиство, нити суза било чије мајке", казао је Дајковић, пренио је портал подгоричког Дана.

Дајковић каже да ако гласачи поменутих партија одлуче да ипак не подрже Мандића у борби против Ђукановића, онда је  јасно да није проблем у Мандићу, него у њима. 

"Најзад, све вријеме трајања кампање истичем да је побједа Андрије Мандића на председничким изборима већа и од самог Андрије Мандића. То би била побједа правде над неправдом, побједа поштених људи над криминалцима и, зашто не рећи, побједа добра над злом које је задесило наш народ протеклих три деценије", поручио је Дајковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана