Црногорски политичар уцијењен са два порно снимка

Aгенције
Црногорски политичар уцијењен са два порно снимка

Подгорица - На "Ју тјубу" су осванула два порнографска записа из кабинета бившег потпредсједника црногорске владе и министра финансија и актуелног предсједника Сената Државне ревизорске институције Мирослава Иванишевића са непознатом женском за коју он тврди да је особа која га уцјењује, jављају агенције.

Како су пренијеле подгоричке "Вијести", једном видеозапису Иванишевић је у боксерицама, трик мајици и чарапама, дијалог између њега и дјевојке је углавном вулгаран, а потом и моменат када дјевојка каже:"Дебело ћу ти ово наплатити".

Иванишевић је 'Вијестима" казао да је снимак у његовом кабинету настао "ван радног времена" и да женска особа која је са њим снимак користи како би наставила са уцјенама.

Он је негирао да је знао да се све снима, појашњавајући да је на снимку са њим В. Ђ. И. која га, како је рекао, годинама рекетира и против које води судски поступак за оспоравање очинства.

На питање да ли види нешто спорно што је објављен снимак из његовог кабинета, Иванишевић је истакао да је та женска особа "очигледно дошла са намјером да то уради".

Упитан да прокоментарише то што се на снимку види он у кабинету у боксерицама, трик мајици и чарапама, Иванишевић је рекао:

- Ја нисам никога угрозио, само сам себе угрозио. Не дешава се ништа у радном времену и не видим да сам ишта угрозио, било кога сем себе - рекао је Иванишевић и додао да је дјевојка снимке очевидно намјерно искористила.

Он је рекао да је против те особе покренуо судски поступак, односно тужбу ради оспоравања очинства.

- С обзиром на то да ток судског спора очигледно не иде у прилог дотичној особи, са јасним избјегавањем обавеза које проистичу из тог судског спора, дотична особа се бави оним што најбоље зна, а то су уцјене, рекети, покушај компромитације - рекао је Иванишевић, преносе "Вијести".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана