Црна Гора: Освануле читуље са именом организатора Здравка Цимбаљевића

Вијести
Црна Гора: Освануле читуље са именом организатора Здравка Цимбаљевића

Будва - Уочи одржавања геј параде у Будви, освануле су читуље са именом предсједника ЛГБТ Форум прогрес, Здравка Цимбаљевића.

Непознате особе излијепиле су читуље у више дијелова града.

Јутрос је у граду организовано потписивање петиције против одржавања Параде, а према незваничним сазнањима “Вијести”, већ има око 2.000 потписа.

Угоститељи будванских локала синоћ су око пола један у знак протеста угасили музику у својим објектима, а слично су најавили и за вечерас.

Протест навијача Партизана

Незадовољство одржавањем прве геј параде у Црној Гори, управо у Будви, први су исказали навијачи фудбалског клуба Партизан, који су оштро осудили тај догађај.

Навијачи, њих 1000, чланови НВО Удружење пријатеља и навијача ЈСД “Партизан”, упутили су енергичан протест због најављеног сутрашњег одржавања геј параде у Будви.

- Енергично се противимо и осуђујемо овај девијатни и изопачени скуп. Са жаљењем констатујемо да се на овај начин баца мрља на наш град и све породичне вриједности и традицију коју смо баштинили вијековима. Будва, као метропола туризма не заслужује да у јеку туристичке сезоне буде домаћин и суорганизатор овакве накрадне манифестације. Циљ нашег удружења је промовисање здравог, нормалног живота спортског и витешког духа као и усмјеравање дјеце традиционалним вриједностима породице, тако да изопачени науми хомо - бракова као и усвајање дјеце по насем дубоком убјеђењу, престављају болесне идеје настраних створења - поручују навијачи, који су касно синоћ имали састанак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана