Четворо мртвих у стравичној несрећи

ГС
Четворо мртвих у стравичној несрећи

Црна Гора је занијемила након вијести о трагедији у мјесту Брезојевица, на излазу из Плава, на локалитету Економија, када су у директном судару два аутомобила погинуле четири особе из Плава.

Настрадали су брачни пар из Плава, младић који је такође из Плава и сниматељ РТВ "Глас Плава".

”У Ургентни центар након несреће допремљена су тијела двије особе, мушкарца и жене. Покушана је реанимација, али, све је било узалуд”, рекли су убрзо послије несреће из Клиничко болничког центра Беране, пишу ”Новости”.

Једна особа је животно угрожена и љекари се боре за њен живот.

Саобраћајна несрећа се догодила око 19.35 сати, када је дошло до директног судара два аутомобила, по свој прилици због брзе вожње и претицања. О цијелом догађају постоји више верзија, али се поуздано зна, а о томе говоре и смрскани аутомобили, да су се два аутомобила дословце ''закуцала'' један у другог.

”Трагедији је претходила свадба у Рожајама, коју је Мирза снимао. Када су сватови кренули према Плаву и дошли до Брезојевицама надомак града, док је снимао колону сватова дошло је до директног судара”, прича саговорник "Новости", који тврди да су након стравичног праска аутомобили полетјели у ваздух, а да је једно возило дословно пролетјело испод њих. У њему је повријеђен возач стар око 60 година, који је имао срећу да преживи трагедију од које је занијемила цијела Црна Гора...

На путу Андријевица-Плав-Гусиње, саобраћај је био у прекиду неколико сати. О узроцима трагедије, ускоро ће се изјаснити вјештаци саобраћајне струке.

”Било је језиво вечерас у Плаву. Одјекивале су сирене, свијетлиле су ротације полцијских и амбулантних возила. Пометња на све стране... Мука једна. Били су добра дјеца", каже један времешни Плављанин.

Језиво је било и у Беранама док су под ротацијама великом брзином транспортовани страдали млади људи у Клинички центар, гдје су чекале спремне хируршке екипе и љекари разних специјалности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана