Бивши инспектор Ковачевић пуцао на кума

Aгенције
Бивши инспектор Ковачевић пуцао на кума

Подгорица - Бивши инспектор за крвне деликте у подгоричкој полицији Мрђан Ковачевић ухапшен је у суботу јер је пуцао на Александра Спичановића у центру Подгорице, пренијеле су агенције.

Из црногорске полиције Срни је потврђено да је метак који је Ковачевић испалио погодио наслон аутомобила у којем је био Спичановић, али није било повријеђених у том обрачуну бивших кумова, који су годинама у отвореном сукобу.

Спичановић се кретао аутомобилом улицом Марка Миљанова, зауставио се на скретању ка хотелу "Црна Гора" на Булевару светог Петра Цетињског, јер је на семафору било црвено свјетло, а из аутомобила иза њега изашао је његов бивши кум Ковачевић и пуцао на њега.

Ковачевић је навео да је пуцао у самоодбрани и да је Спичановић први потегао пиштољ. Полиција приликом увиђаја није пронашла чауре.

Прије три године Ковачевић је брутално претучен у Београду. Иако није нађен кривац, помињало се да му је батине "намјестио" бивши кум.

Ковачевић се од посљедица тих батина мјесецима лијечио, послије чега је напустио полицију, да би касније радио у "Приморци" Бар, а сада ради у једном од министарстава црногорске Владе. Ковачевићу су неколико пута паљени пословни простори у близини редакције "Дана". Спичановић је одраније познат полицији. За њим је била расписана међународна потјерница и ухапшен је у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана