Бескућник сломио шаку полицајцу испред станице у Загребу: Добио годину и по затвора

Telegraf
Foto: 24sata

Према пресуди, он је тога дана око 9 ујутру дошао пред зграду полиције, гдје је приступио полицијском службенику који је радио на обезбеђењу станице те се жалио на потврду коју је раније добио у полицији

Ових дана је на затворску казну осуђен бескућник који је у априлу испред Прве полицијске станице у Загребу напао полицајца и сломио му шаку.

Према пресуди, он је тога дана око 9 ујутру дошао пред зграду полиције, гдје је приступио полицијском службенику који је радио на обезбеђењу станице те се жалио на потврду коју је раније добио у полицији, пише Даница.

Службеник га је упутио на Службу за управне послове полиције у Петрињској, након чега је окривљени почео да негодује и виче, желећи да уђе у зграду. Потом је полицајца почео да гура према улазу, а кад је ушао у ходник станице, покушао је да уђе у просторију у којој је био шеф смјене Прве полицијске станице.

Тукао се са полицајцима

"Наставио је да виче, а затим је с обе руке ухватио полицајца у пределу прса гурајући га према унутрашњости станице, па је полицијски службеник почео да дозива друге у попомоћ", стоји у судском извјештају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана