Баранин се посвађао око машине за веш па избо двије особе

Г.С.
Баранин се посвађао око машине за веш па избо двије особе

БАР - Улцињска полиција ухапсила је Младена Пешића (22) из Бара због сумње да је синоћ око 22.30 часа, ножем задао више убодних рана младићима Немања Бујишићу (23) и Јанку Булатовићу (22), који су због тешких тјелесних повреда опасних по живот, хоспитализовани у болници у Бару на даље лијечење, сазнају Вијести.

Према истим сазнањима, Пешић ће бити приведен надлежном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву, које је је дјело квалификовало као кривично дјело тешко убиство у покушају.

Сестра оштећеног Бујишића, Маријана Бујишић испричала је "Вијестима" да је њен брат рањен током туче са колегама са којима заједно ради на купалишту Ројал бич из бизарног разлога.

- Они су заједно смјештени у једном објекту и како сам сазнала, свађа је настала због употребе машине за прање веша, коју су сви заједно користили. Двојица радника прво су напала Јанка Булатовића а моја брат Немања је покушао да спријечи тучњаву. Одједом је дошао Пешић, који је ножем прво напао Булатовића а касније и мог брата- испричала је Бујишић Вијестима.

Младићи су, како је навела, за сада стабилно иако и даље у тешком стању.

У данашњем саопштењу Управе полиције наводи се да су службеници Регионалног центра безбједности "Југ", Одјељења безбједности Улцињ, лишили слободе једну особу осумњичену за убиство у покушају.

- Наиме, улцињска полиција је синоћ обавијештена од стране Хитне медицинске помоћи Улцињ да је у мјесту Доњи Штој дошло до поврјеђивања два лица која су задобиле повреде у виду убодних рана нанијетих оштрим предметом. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, а о догађају је обавијештен тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу и овлашћењу извршен увиђај на лицу мјеста. Спроводећи активности у циљу утврђивања свих околности и чињеница и расвјетљавања догађаја, припадници полиције дошли су до сумње да је синоћ око 22.25 часова у мјесту Доњи Штој дошло до физичког сукоба двије групе лица и употребе ножа, којом приликом је, како се сумња М.П. (22) из Бара нанио повреде поменутим подесним средством лицу Ј.Б. у предјелу стомака, док је лицу Н.Б. (23) нанио повреде у предјелу рамена и леђа. Повријеђена лица су транспортована у Општу болницу Бар на указивање љекарске помоћи-  пише у саопштењу.

У апартману нађена марихуана

Наводи се "да је са свим околностима упознат је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је квалификовао кривично дјело убиство у покушају, те наложио да се М.П. лиши слободе".

-Вршећи преглед апартмана који је користи М.П. пронађено је паковање са садржајем за који се сумња да је опојна дрога марихуана масе 17,7 грама и дигитална вага за прецизно мјерење. Осим тога, М.П. је код себе посједовао такође једно мање паковање са садржајем опојне дроге марихуане. Тужилац се изјаснио да се у радњама М.П. стичу елементи кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога- наводи се у саопштењу УП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана