Бандић честитао Божић православним верницима

Танјуг
Бандић честитао Божић православним верницима

Загреб - Градоначелник Загреба Милан Бандић честитао је Божић православним вјерницима истакавши да кризне ситуације траже већу солидарност, заједништво и разумијевање.


"Мир Божји - Христос се роди. Вријеме Божића је вријеме радости, наде и оптимизма и онда кад смо суочени с кризом, кад смо као друштво и заједница у потрази за рјешењима и одговорима на нове изазове", написао је Бандић у честитци, преноси Хина.

Такве ситуације, како је додао, захтјевају још више рада, упорности, заједништва и разумијевања, као и још већи труд у промовисању истинских људских вриједности, још већу солидарност с ближњима.

"У томе духу, желим да вам честитатам Божић и успјешну нову 2016. годину", навео је Бандић у честитци православним вјерницима, саопштено је из канцеларије загребачког градоначелника.

Бандић је честитку упутио митрополиту Епархије загребачко-љубљанске и цијеле Италије Порфирију Перићу, архијерејском намјеснику загребачком протонамјеснику Душану Спасојевићу, архијерејском намјеснику загребачком Македонске православне цркве у Хрватској протојереју Кирку Велинском и вјерницима православне вјероисповијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана