Бака Милка: Трамп због мене воли Србију

mondo.ba
Бака Милка: Трамп због мене воли Србију

Београд - Београђанка Милка Милисављевић тврди да је крајем седамдесетих и осамдесетих година чувала двојицу синова новог предсједника САД Доналда Трампа, пише данас београдска штампа.

"Доналд Трамп је много добар и вриједан, није џангризав, то је човјек који има добру и велику душу. Он сваког воли, не зна да мрзи људе. Код њега нема извјештачености, све је природно...

Иначе, много воли Србију, воли српски народ и српске жене", рекла је бака Милка за Курир.

Она је истакла да је за Трампа радила осам година, а он ју је, како каже гледао као члана породице, због чега се осјећала као код своје куће.

"Чувала сам Трампове синове Доналда Џуниора и Ерика. Као дадиља сам код Доналда провела осам година. Добро је плаћао, био је дарежљив.

И замислите, за сваки рођендан ми је давао хиљаду долара. Иначе вољела сам много његову дјецу, и они мене. Ма, вољела сам их више него себе, волим их и дан-данас", рекла је Милка и додала да би много вољела и данас да их сретне.

Она истиче да се Трамп трудио да својим насљедницима посвети што више времена.

 "Дође кући, опере руке, остави сако на своје мјесто, јер од жене Иване није смио да га баци било гдје и одмах грли и љуби дјецу. Волио је да их држи на крилу и тако прича са њима. Питао их је како су провели дан, али их је испитивао и каква сам ја. Није се баш нешто играо са њима, више је волио да причају", каже бака Милка.

Она каже да јој је и жао што се Доналд растао од Иване, јер су се у браку лијепо слагали.

Бака Милка сада планира да пошаље Трампу писмо и пожели срећу.

"Хоћу да му пожелим срећу, како у послу, тако и у животу с Меланијом и дјецом, као и да буде довијека предсједник Америке. Хоћу и да му кажем да вјерујем да ће помоћи свом народу, али да ће настојати да не буде немира ни у једној земњи. Он је увијек за мир, није за сукобе. Такође, жељела бих да га позовем да дође у Србију. Приредила бих му лијеп, прави српски ручак овде код мене", рекла је Београђанка.

"Трамп одувијек волио Србију" Бака Милка тврди да је Трамп одувијек волио српски народ.

"Говорио је својевремено пријатељима да је бебиситерка која ради код њега из Југославије. А чула сам и да је 1999. мислио да је неправда што је наша земља бомбардована... Он много воли Србију", казала је Милка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана