Ана Волш провела празник у Ирској са мистериозним љубавником: Испливали шокантни детаљи истраге

Агенције
Ана Волш провела празник у Ирској са мистериозним љубавником: Испливали шокантни детаљи истраге

Убијена Ана Волш провела је Дан захвалности у Даблину са мистериозним љубавником и то неких мјесец дана прије него што ју је муж Брајан убио на Нову годину.

То се према наводима Њујорк поста налази у новим судским поднесцима.

Неидентификовани љубавник, како пише Дејли мејл, признао је полицији да је имао аферу са мајком троје дјеце већ неколико мјесеци

Ана Волш (39), менаџер у агенцији за некретнине из Кохасета, која је иначе родом из Београда, мистериозно је нестала 1. јануара и претпоставља се да је мртва иако њено тијело није пронађено.

Власти су оптужиле њеног супруга Брајана Волша (47) за убиство првог степена. Полиција каже да је пронашла "страшне доказе" који га повезују са злочином као што су њена одјећа и Гугл претрага о томе како да раскомада и одложи тијело, а која је наводно нађена у историји прегледа на ајподу његовог сина.

Тужиоци су рекли да је Брајан супругу претукао на смрт након што је открио њену аферу, а затим је исјекао у породичном подруму.

Званично је оптужен у четвртак у Вишем суду у Норфолку.

- Неколико дана прије смрти Ана је рекла пријатељици да мисли да Брајан иде у затвор због оптужби да је продавао лажне умјетничке слике и да планира да га напусти и пресели се у Вашингтон - наводи се у новим судским документима.

Амерички медији наводе да је Ана била "неуобичајено емотивна и изузетно узнемирена" кад је то признала пријатељици током вечере.
Брајанов адвокат признао је у четвртак да је мајка оптуженог унајмила приватног истражитеља да прати Ану током путовања у главни град јер је сумњала на невјерство.

- Брајан Волш није имао разлога да сумња да га жена вара све док није нестала - тврди адвокат.

Тужиоци су оспорили његове тврдње рекавши да је Брајан опсесивно провјеравао Инстаграм налог човјека из Вашингтона за кога је мислио да је љубавник његове жене. Такође су тврдили да је Брајан могао да добије 2,7 милиона долара за исплату животног осигурања у случају смрти супруге.

Одбрана са друге стране тврди да му новац није био потребан и да је Ана могла да нестане својом вољом.

Волш се изјаснио да није крив за убиство, довођење полиције у заблуду, ометање правде и непрописно преношење људског тијела.

На суд се враћа у августу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана