Акција "Ловка": Пала нарко петорка, међу њима и полицајац

Срна
Акција "Ловка": Пала нарко петорка, међу њима и полицајац

ПОДГОРИЦА - Полицијски службеник и још четири особе ухапшени су данас у оквиру вишемјесечне полицијске акције сузбијања уличне продаје хероина на територији Подгорице.

Ухапшени су службеник Управе полиције чији су иницијали Д.ЛЈ. /30/, те Д.ЛЈ. /24/, Д.К. /20/, С.С. /24/ и Т.Ш. /27/, сви из Подгорице, због сумње да су извршили три кривична ђела неовлашћена производња, држање и промет дроге, саопштено је из Управе полиције.

Акцију под називом “Ловка” реализовали су припадници Ођељења безбједности Подгорице, заједно са службеницима Сектора за борбу против криминала и Вишим државним тужилаштвом у Подгорици, наводи се у саопштењу.

Припадници Управе полиције су данас, по налогу судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршили претресе станова и других просторија, као и возила, које користе осумњичена лица.

Из Управе полиције наводи да је у оквиру овог предмета у претходном периоду поднијета кривична пријава и против Н.Т.

Полиција је током трајања те вишемјесечне активности одузела укупно 230 грама хероина, око 120 грама марихуане, 23.345 евра, четири возила, 105 комада муниције и двије ваге за прецизно мјерење.

“Сумња се да пронађени новац потиче од такозване уличне продаје наркотика”, навели су из Управе полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана