Аеродроми у Подгорици и Тивту затворени због дојава о бомби

ГС
Foto: vijesti.me

Због дојаве о наводно постављеној бомби, екипе за антидиверзантски преглед упућене су на подгорички аеродром како би се отклонила свака сумња

Аеродроми у Подгорици и Тивту затворени су за саобраћај након што је неко са броја из иностранства позвао и јавио да су наводно постављене бомбе.

Због дојаве о наводно постављеној бомби, екипе за антидиверзантски преглед упућене су на подгорички аеродром како би се отклонила свака сумња.

"Службеници Управе полиције су обавијештени од стране особља Аеродром Подгорица и Аеродром Тиват, да су им упућена два телефонска позива, са броја из иностранства, пријетеће садржине у односу на безбједност ваздухоплова. Управа полиције у складу са утврђеним процедурама предузима мјере и радње из своје надлежности, о чему ће јавност благовремно бити обавијештена", саопштено је из Управе полиције.
Службе аеродрома су саопштиле пилотима авиона, који су требало након 9 часова да слете у Голубовце и Тиват, да круже изнад и сачекају док полиција не заврши преглед.

У протеклој години било је неколико серија лажних дојава о постављеним бомбама у зградама државних институција, школама преноси портал Вијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана