Абазовић поручио Коњевићу да је тек почело

Танјуг
Абазовић поручио Коњевићу да је тек почело

ПОДГОРИЦА- Предсједник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић каже да кад год се деси велика заплена нелегалних цигарета настане, како је навео, "још већа паника на двору", а министру одбране Рашку Коњевићу је поручио да је, како је навео, "тек почело".

"Зато разумијем резигнираност (Рашка) Коњевића којем једино преостаје да покуша од мене да направи њега самог. Извини Рашко што је јуче пало три милиона шверцованих цигара", написао је Абазовић на свом Телеграм каналу.

Министар одбране у одлазећој влади Коњевић, објавио је фотографију на којој су Абазовић и Здравко Косановић, како тврди Коњевић, власник цигарета заплењених у Слободној зони Луке Бар, пренеле су подгоричке Вијести.

Рука правде, истакао је Абазовић, никог не штеди и једнака је за све.

У пост скриптуму Абазовић је позвао Коњевића да објави фотографије са својим колегама које, како каже, политички штити и поручио му:"Тек је почело"

"П. С. Рашко, објави фотографије са својим колегама које политички штитиш. Биће занимљиво видети кога си све политички штитио, од Брајовића, до Вељовића и Мараша. Тек је почело", написао је Абазовић.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана